7 Nisan 2017 Cuma

Freebitcoin Pasif Bitcoin Gelir Yöntemi


2013’te kurulan bu site en çok kazandıran sitelerin başında gelir. Dice kumarı üzerine kurulu bir site fakat verdiği referans geliri muazzam. 


Siteye üye olmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Pasif Gelir Yöntemi'ne (çok ayrıntılı) buradan ulaşabilirsiniz.



Aşağıda bu siteye ilk üye olduğum ay aldığım ödemenin görüntüsü mevcut. 280.000 satoshi yaklasık 10-15tl. Hemde bu ödeme döneminde, sitedeki "Multiply BTC" kısmında bir bu kadar da para kaybetmiştim. Üstüne üstlük bu gelir 15-20 referansla elde edilmişti. Referanslarımızı arttırarak bu gelirin tamamını bir günde hatta 1 saatte bile elde edebilirsiniz. Önemli olan şey "Multiply BTC" kısmına çok fazla bulaşmadan referanslarımız üzerinden sabit gelir elde etmek. Bu gayet mümkün.



Bu sitede önemli olan şey kasacağınız referans miktarı ve şansınızdır. Siteye üye olduktan sonra "FREE BTC" kısmından sayfanın en altında bir "ROLL" butonu mevcut. 


Bu buton üzerinden şansınıza göre 0-10000 arası bir rakam seçiliyor. Çıkan rakam kadar satoshi kazanıyorsunuz. Tek seferde 198 satoshi de kazanabilirsiniz 0.198 btc (200$) da kazanabilirsiniz. Saat başı sıfırlanan bu roll şansında ben 9994 tutturdum bir kez ve 198.000 satoshi geldi. 

Sitenin bir başka güzel özelliği de LOTTERY bölümünden erişebileceğiniz haftalık çekiliş. Çekilişe otomatik olarak katılıyorsunuz. Fakat bilet sayınız kastığınız referansa göre artıyor. 




Para çekebilmeniz için ise minimum 30000 satoshi biriktirmeniz gerekli. Unutmayın dice (Multiply BTC) illetini bilmiyorsanız bulaşmayın. Kazandığınız coinlerden olursunuz. Bol referans kasmayı unutmayın.
Üye olmak için burayı tıklayabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Bitcoin Generator free Faucets List

    http://kimechanic.com/Q9g

    YanıtlaSil
  2. Bedava bitcoin kazanmak istermisiniz? Yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak açılan siteye üye olmak, 1 saat ara ile gireceğiniz captha ile coin kazanmaya başlayabilirsiniz. Verdiği satoshileri az bulabilirsiniz ama 1 bitcoinin 6000$'a ulaştığı ve daha da yükseleceğini unutmayınız. Haftalık piyango, büyük-küçük tahmin oyunu ve captha çözme ile daha yüksek meblağda satoshiler kazanma şansınızda var. Refesans vererek üye sahibi olursanız, onların kazandığı satoshiler sayesinde size de hediye satoshiler gelecek. Haydi şimdi sizde yarının parası olma yolundaki sanal paraları bu site sayesinde biriktirmeye başlayın. Üye olmak ve biriktirmeye başlamak için:
    https://freebitco.in/?r=8602060

    YanıtlaSil
  3. şimdi bitcoin kazanmaya başlayın kendi bilgisayarınızda: https://computta.com/?ref=227647

    YanıtlaSil

Yorumlar