31 Ocak 2017 Salı

Bedava Bitcoin Kazan 2017


En çok kazandıran sağlam faucet siteleri





İlk sitemiz Freebitco. En iyi site diyebiliriz. Site dice oyunu üzerinden para kazanıyor. Ve süper bir referans sistemine sahip. 2013 yılından beri aktif olan site bitcoin dünyasının en ünlü sitelerinden biri diyebiliriz. 
Üye olmak için burayı tıklayabilirsiniz.
Bu sitenin ayrıntılı incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.


http://moonbit.co.in/?ref=7c99ed99dc81




Sıradaki sitemiz Moon Bitcoin. Yine çok güvenilir bir site.
5 Dakikada bir satoshi kazandırıyor ve 30000 satoshi topladığınız an hesabınıza otomatik olarak yatırıyor. Tavsiyedir. Üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz

https://goo.gl/Ae8tbZ


Tavsiye ederim bayağı bi ödeme aldım bu siteden. Fakat fazla vermiyor. Yani referans kasacaksınızki iyi bişeyler versin. Üyelik için burayı tıklayabilirsiniz.


Her 120 dakikada bir 333 satoshi kazandıran bir site var. %13 referans komisyonu veriyor. Site açılalı yaklaşık bir yıl oldu ve düzenli ödeme veriyor. Referans komisyonu biraz daha yüksek olabilirdi fakat 120 dakikada bir 333 satoshi gerçekten iyi bir rakam. Buradan üye olabilirsiniz.


https://goo.gl/mE1Qdt
 
Reklam tıklayak kazandıran bir site. Her gün düzenli olarak tıklama yapılınca günlük bonusla beraber güzel kazanç sağlanabiliyor. Tabi herzaman ki gibi referans kasmakta fayda var. Siteye buradan üye olabilirsiniz.






4 yorum:

  1. Ahmet Taşçı7 Nisan 2017 04:28

    teşekkür ederim oldukça faydalı bilgiler var. ustad bu ilk önerdiğin bitcoin sitesine üye oldum. bayağı bı referans kasmaya basladım

    YanıtlaSil
  2. Birşey değil dostum. Sana önerim Bulut Madencilik kısmına da bakmandır. freebitco gibi referans geliri getiren siteler dışında madencilik kontratı imzalamakta oldukça getirisi yüksek bir çözüm.. Bol kazançlar dilerim..

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar btc'den para kazanmak istiyorsanız. para yatırıp mining yapacağınız sitelere ya da al sat yapan bot yazılımlarına bel bağlamalısınız.
    ben 2 sistemi de kullanıyorum. sistemleri test etmek amaçlı az meblağ yatırdım elbette.
    ama ona rağmen;
    mining yaparak günde 2 dolar (20.000 satoshi) kazanıyorum.
    botlarla ise günde yaklaşık 3 4 dolar ( 30-40k satoshi) kazanıyorum.
    ilgilenirseniz eğer;
    al-sat sistemi: https://hexabot.top/?r=mndrs
    mining: https://www.sierrahash.com/?ref=101425

    YanıtlaSil
  4. Bedava parayı kim istemez ki?!!...

    YanıtlaSil

Yorumlar